Week 5 (bonus week)

Untitled
Untitled
52830030
52830029
Untitled

 

Eigentleg skulle eg vere fire veker i Berlin, men klarte å strekke det til fem. Den siste veka flytta eg frå leiligheita i Johanniterstrasse til eit rom med svære vindauger i Gneisenaustrasse. Taket var nesten overveldande høgt og null kjøkken tilgjengeleg – men verkeleg bra takeaway rett rundt hjørnet til skarve 3-4 euro. Skal eg tilbake til Berlin nokongong er dette øverst på lista over stader eg vil bu. Det kjennes litt tomt å ikkje skulle ta U1 til Kotbusser Tor på mandag, fem veker gjekk litt for fort, men det var så verd det.

 

7.02.16
3 Travel
_


  1. Eli sier:

    Forundra meg ikkje at du vart der ei veke ekstra! Fine bileter, diggar vibbane!

  2. Synne sier:

    Hurra for en ekstra uke, hoho! Håper det var koselig å komme hjem også, da. God helg!

  3. Milla sier:

    Herregud. Stemme det. Du har vært i Berlin. Årh. Heldige du. Og bildene dine. <3

Leave a comment
Follow and Like: