Rosa hus & oransje appelsiner. Villa Faraldi gjennom analog linse

Villa Faraldi
Villa Faraldi
Villa Faraldi
Villa Faraldi
Villa Faraldi
Villa Faraldi
Villa Faraldi
Villa Faraldi
Villa Faraldi
Villa Faraldi
Villa Faraldi
Villa Faraldi

5.07.13
15 Travel, Visual essay
_


 1. Solveig sier:

  Så utrolig koselig :D

 2. Milla sier:

  Du ane ikje kor misunnelige eg e på at du har besøkt Italia. Og bildene dine vise bare kor magisk det ser ut. Og kor fint du har hatt det. Ubeskrivelig vakkert <3

  / Tusen trillioner takk kjære Johanne <3<3<3

 3. Lise-Marie sier:

  Jeg blir bare enda mer forelsket i Italia av disse bildene. En utrolig romantisk stemning, og vakkert som fy!

 4. Milla sier:

  / Hehe, her e det trommisen som må hjelpa te, eg e kje så flinke på web eg hellår ;) Åsså e det kje no fancy som skjer egentlig, bare større bilder. Eg går fra 600 te 800 pixler på bildene mine. Men det e visst mye jobb sjøl om det hørres enkelt ut. Må redesigna heila siå visst. Haha, mye ein ikje tenke på, som ligge bak lissom ;) Ka ska du fiksa på da? Eller ka vil du Luca ska fiksa, hehe ;)

  • Johanne Karlsrud sier:

   Haha, det er godt å høyre at eg ikkje er den einaste som trenger assistanse! Større bilder er jo veldig bra, gjekk jo frå 600 til 800 når eg skifta til creativo, det gjer seg godt – spesielt når man har ein blogg som handlar mykje om bilder :) Eg skal få meg ein header og byte ut fontar, så det er ikkje dei største endringane her heller :) Men eg gler meg!

 5. Kjersti sier:

  Nydelege bilde!
  Får så lyst tilbake. Det verker i magen. Ei veke i Villa Faraldi er balsam for kropp og sjel. Eit pusterom, bokstaveleg og i overført betydning. Mindfulness og Villa Faraldi kler kvarandre. Det blir ein kraftfull miks. Verkeleg noko å gje seg sjølv i gåve.

 6. werothehero sier:

  Merker at jeg veldig veldig veldig snart må dra bort. Synd det ikke skjer før i slutten av august.

 7. Regnboge sier:

  Elskar det! Fekk lyst til å ha både appelsintre i hagen og lysande bokstavar på husveggen.

 8. Nina C. sier:

  wow,for noen vakre og flotte bilder :)

 9. lisa sier:

  åå så fint (og rosa)! skjønne miniappelsiner!

 10. Synne sier:

  Jeg er litt ekstra begeistret for sitrustrær, hihi. Turen din ser ut til å ha vært helt herlig!

 11. Simen sier:

  alt er bedre analogt!

 12. Caroline sier:

  Åh! Feriefølelsen i disse bildene asså, med et snev av nostalgi. Så fine.

 13. Siv sier:

  Jeg elsker Johanne-bilder. Det er en sånn fin følelse i det!

Leave a comment
Follow and Like: