Kraków czarno-biały (b/w)

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

I februar var eg og mamma og pappa i Krakow. Det er høgst sannsynleg den mest fotogene byen eg har vore i nokonsinne, eg tok bilder heile tida. Bildene eg viser er kun frå byen. Me gjorde veldig mykje, me var i saltgruvene og i Auschwitz og Birkenau, men eg føler ikkje at det er noko som passar å vise her, i alle fall ikkje sistnemnte. Eg kan seie at det var ei sterk oppleving og at eg er veldig glad for å ha vore der. Meir er eigentleg ikkje nødvendig.

Eg er i alle fall forelska i Krakow!

2.03.13
14 Travel, Visual essay
_


 1. werothehero sier:

  Jeg elsker elsker krakow. Og det er sant det du sier. Du finner alltid noe å ta bilde av. Er en ekstremt vakker by med ekstremt god og billig mat. Var der i fjor sommer, og vurderer å dra tilbake i år og.

 2. martine sier:

  wow, fantastiske bilder.

 3. Lise-Marie sier:

  Nydelig nydelig by, og disse bildene fikk byen til å se enda vakrere ut!

 4. julieowl sier:

  Bildene minner meg om postkort, sånne vi kjøpte i Paris! Fiine

 5. Kjersti sier:

  Bilda vart utruleg flott som svart/kvitt foto. Passa stemninga og kulda som var i byen. Gode minner! Klem mamma

 6. karoline sier:

  den byen står på lista over plasser jeg vil besøke, definitivt!

 7. Mari sier:

  Så nydelige bilder! Liker særlig nummer tre fra toppen, og nummer tre fra bunnen. Magiske!

 8. Nina C. sier:

  Skjønner hvorfor du er forelsket i Krakow! Virker som en en flott og fin by utifra de flotte bildene du har knipset=)

  SV;Koselig å høre at du synes temae til bokutstillingen var stilig:) Morsomt å se hvilke språk eventyrene ble oversatt til=)

 9. Krakow er en utrolig vakker by ja. Jeg var der for mange mange maaaange år siden, men jeg husker fortsatt den fine følelsen. I likhet med deg var jeg i saltgruvene, og i konsentrasjonsleirene, hvor sistnevnte virkelig var en sterk opplevelse, som har satt spor som ikke kan viskes ut. Jeg drømmer om å dra til krakow igjen, å disse bildene minte meg på nettopp hvorfor. Åh.

 10. Siv sier:

  Bildene dine reflekterer iallfall det du synes om byen, så absolutt!!

 11. Krakow er en helt fantastisk by, nydelige bilder, nå vil jeg reise!!

 12. julie anett sier:

  Dette så veldig, veldig fint ut! Jeg ønsker å reise til Polen, jeg også. Spesielt Auschwitz.

Leave a comment
Follow and Like: