Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

 

I dag er min siste dag i Reykjavik, i morgon tidleg flyr eg heim til Noreg. Eg har fått sett Island frå alle sider mogeleg, sommar haust og vinter, vulkanutbrot, storm, boblande geysirar og rykande mosehaugar. Alt eg drøymde om og litt til. Med meg i kofferten har eg også sju filmrullar oppbrukt med Hasselblad, så dette betyr ikkje slutten for Island-bilder, langt ifrå. Eg kjem til å sakne deg, Reykjavik!

Takk fyrir mig. Sjáumst seinna.

 

 

20.12.14
4 Island
_


 1. Mari sier:

  Så utruleg spanande! God tur heim!

 2. Sofie sier:

  Åh, du tar så fine bilder! Har så lyst til å dra til Island en dag.

 3. werothehero sier:

  Gleder meg masse til å se bildene! Og har enda mer lyst til å dra til Island nå, haha.

 4. Amanda sier:

  Gleder meg til flere bilder, de er så sinnsykt vakre!

Leave a comment
Follow and Like: